Blijf vooral spelen!

Al vele jaren fotografeer ik met veel plezier een serie portretten voor EMERCE100. Dat is een uitgave van Emerce, waar de beste e-business bedrijven in staan. Voor de begeleidende interviews mag ik ook dit jaar weer verschillende portretten maken. Een aantal portretten uit de serie van vorig jaar, zie je hier afgebeeld.

Net als vorig jaar heb ik de KLEUREN FILTERS (colour gels) uit mijn tas gehaald. Maar ook ben ik nu gaan spelen met een LICHT PROJECTOR. Dat levert hele gave beelden op! Ik vind het belangrijk én fijn om niet in herhaling te vallen. Het is de kunst om te blijven SPELEN. Om jezelf te blijven UITDAGEN en te blijven verrassen. Dat maakt dat ik mijn vak al 25 jaar lang, élke dag nog steeds hartstikke leuk en uitdagend vind.

*De EMERCE100 is een uitgave van Emerce waar de beste bedrijven in e-business in staan. Hierin geven zij weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.

Het onderzoek bestrijkt uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Vorig jaar onderzochten ze wel 868 bedrijven!

Thecla Schaeffer, Tony Chocolonely

Marco de Ruiter, Walt Disney Company

Brenno Misuraca, TakeAway.com

Thecla Schaeffer, Tony Chocolonely

Brenno Misuraca, TakeAway.com

Marco de Ruiter, Walt Disney Company

Brenno Misuraca, TakeAway.com

Vorige
Vorige

Kleurrijke portretten voor EMERCE100

Volgende
Volgende

NERGENS RECHT OP